Avtogeni trening

Avtogeni trening je preprosta oblika samohipnoze, ki nas popelje v globoko relaksacijo. Je kombinacija avtosugestije in meditacije, s katero se lahko v samo desetih minutah napolnimo z energijo, si pomagamo pri depresiji, stresu ali nespečnosti, izboljšamo pa tudi svoje ustvarjalne in delovne sposobnosti.

Pomoč pri dojenju

Velikokrat se zgodi, da mamica pri dojenju svojega otročka »vse prav dela«, kot pove, a dojenje nekako ne steče »prav«, ženska se ne počuti notranje sigurno. Skozi leta svetovanja sem spoznala, da večina težav pri dojenju ni »tehnične narave«. Ženska potrebuje celostno podporo, odgovore na vprašanja, ki so samo njeni.

Pomoč ob izgubi

Na podlagi lastne izkušnje, opravljenega izobraževalnega programa za spremljanje žalujočih pri Hospicu, večletnega dela z mamicami, ki jim je otroček prezgodaj umrl in psihoterapevtskega znanja stojim ob strani žalujočim po smrti otroka med nosečnostjo ali kmalu po porodu.

Doula

Doula je ženska, ki spremlja žensko ali par v času nosečnosti, med porodom in po porodu ter jima nudi čustveno, praktično in informacijsko podporo.

Doula ima izkušnje s porodi, pozna psihologijo in fiziologijo nosečnosti, poroda in dojenja, a ne izvaja medicinskih posegov, saj je to vloga babic in zdravnikov.